Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Σφαγείο σε ταράτσα στο κέντρο της Αθήνας!


ΑΘΗΝΑ SOS

Επιστροφή σε συνθήκες του 1960 με υπαίθρια σφαγείο σε ταράτσα στο Κέντρο της πόλης! Σε κτίριο στη συμβολή των οδών Ευριπίδου και Μενάνδρου λειτουργεί τις απογευματινές ώρες παράνομο σφαγείο.  Τα ζώα σφάζονται στην ταράτσα και στη συνέχεια κόβονται από το μπαλτά του χασάπη, με θέα την Ακρόπολη χωρίς να είναι γνωστό που διοχετεύονται. Ο ήχος του μπαλτά ακούγεται στους γύρω δρόμους και στη συνέχεια τα κομμένα τμήματα των ζώων μπαίνουν σε σφραγισμένες σακούλες.


 Στις  εκκλήσεις  των κατοίκων προς το δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής να επιληφθούν της κατάσταση καθώς υπάρχει ζήτημα δημόσιας υγιεινής  δεν υπάρχει καμία ουσιαστική απάντηση, παρά μόνο η μονότονη αναφορά περί «συναφών» αρμοδιοτήτων..., παρά το γεγονός πως σύμφωνα με το σχέδιο για την ασφάλεια στο κέντρο της Αθήνας προβλέπεται η διέλευση των μοτοσυκλετιστών της ΔΙΑΣ, αλλά και των δημοτικών αστυνομικών, η έδρα των οποίων είναι μόλις μερικά οικοδομικά τετράγωνα παρακάτω στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου.

Στην πραγματικότητα κανείς δεν θέλει να επέμβει στην πολεοδομική ενότητα γύρω από την πλατεία Θεάτρου και ειδικά στην Ευριπίδου, μετά το απόγευμα όταν ο δρόμος περνάει στον έλεγχο των δύο συγκρουόμενων συμμοριών. Τι είναι αυτό που κάνει το δρόμο άβατο; Μήπως τα ναρκωτικά; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

άλλες σκέψεις